Adăugarea unui utilizator
Superutilizatorii și administratorii pot adăuga conturi noi de utilizator și pot atribui permisiuni în software-ul Guarding Vision Client.
Superutilizatorul și administratorul pot adăuga utilizatori noi și pot atribui permisiuni diferite pentru utilizatori diferiți, dacă este necesar.
Efectuați această sarcină pentru a adăuga un cont de utilizator.
Contul de utilizator pe care l-ați înregistrat pentru a vă conecta la software este setat ca superutilizator.
Pași
-
Accesați modulul Gestionare utilizatori.
-
Faceți clic pe Adăugare utilizator pentru a afișa zona cu informații despre utilizator.
-
Selectați tipul de utilizator din lista derulantă.
- Administrator: Contul de administrator are în mod implicit toate permisiunile și poate modifica parolele și permisiunile tuturor operatorilor, precum și pe ale sale.
- Operator: Contul de operator nu are în mod implicit nicio permisiune, iar dumneavoastră puteți atribui manual permisiunile. Un operator își poate schimba doar parola propriului cont și a conturilor adăugate de el.
-
Introduceți numele de utilizator, parola și confirmați parola după cum doriți.
Puterea parolei dispozitivului poate fi verificată automat. Vă recomandăm cu insistență să schimbați parola cu una aleasă de dumneavoastră (folosind minimum 8 caractere, incluzând cel puțin trei dintre următoarele categorii: litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale) pentru a crește securitatea produsului. De asemenea, vă recomandăm să schimbați parola în mod regulat; mai ales în sistemele cu securitate ridicată, schimbarea parolei lunar sau săptămânal vă poate proteja mai bine produsul.
Configurarea corespunzătoare a tuturor parolelor și a celorlalte setări de securitate este responsabilitatea instalatorului și/sau a utilizatorului final.
-
Bifați casetele de selectare pentru a atribui permisiunile utilizatorului creat.
-
Opțional: Faceți clic pe Valoare implicită pentru a restabili permisiunile implicite ale acestui utilizator.
-
Faceți clic pe Salvare.
Pentru software-ul client se pot adăuga până la 50 de conturi de utilizator.
După crearea cu succes a contului de utilizator, acesta este adăugat în lista de utilizatori de pe pagina Gestionarea conturilor.
-
Opțional: Efectuați următoarele operațiuni după crearea contului de utilizator.
Operațiune Descriere Editare utilizator Faceți clic pe un utilizator din listă pentru a edita informațiile despre utilizator. (Doar parola superutilizatorului poate fi editată.) Ștergere utilizator Selectați utilizatorul din listă și faceți clic pe Ștergere utilizator. (Nu puteți șterge superutilizatorul.)
Gestionare utilizatori
Gestionați conturile de utilizator și permisiunile pentru a îmbunătăți securitatea sistemului, atribuind roluri diferite utilizatorilor diferiți.
Schimbarea parolei unui utilizator
Cum se schimbă parola unui utilizator în clientul desktop, inclusiv parola proprie a administratorului.
Centru de ajutor Guarding Vision