Управление на соларна камера
След добавяне на соларна камера към мобилното приложение можете да я управлявате дистанционно. Поддържаните функции включват събуждане на устройството, преглед на силата на мрежовия сигнал, превключване на режима на консумация на енергия и др.
След добавяне на соларна камера към мобилното приложение можете да я управлявате дистанционно. Поддържаните функции включват събуждане на устройството, преглед на силата на мрежовия сигнал, превключване на режима на консумация на енергия и др.
Събуждане на соларна камера
Събуждане на соларна камера
За разлика от другите мрежови камери, трябва да събудите соларната камера, преди да можете да я управлявате. Можете да я събудите по следните три начина:
-
На страницата със списък с устройства, ако страницата е в режим на списък, плъзнете името на устройството наляво и докоснете
, за да влезете в страницата с настройки на устройството. Веднага след влизане в тази страница камерата ще започне да се събужда. -
На страницата със списък с устройства, ако страницата е в режим на миниатюри, докоснете
, за да влезете в страницата с настройки на устройството. Веднага след влизане в тази страница камерата ще започне да се събужда. -
В списъка с устройства докоснете устройството, за да влезете в страницата за живо изображение. Веднага след влизане в тази страница камерата ще започне да се събужда.
Преглед на силата на мрежовия сигнал
Преглед на силата на мрежовия сигнал
Влезте в страницата с настройки на соларната камера и докоснете Сила на мрежата, за да видите нивото на мрежовата сила.
Превключване на режима на консумация на енергия
Превключване на режима на консумация на енергия
Влезте в страницата с настройки на соларната камера, докоснете Режим на консумация на енергия и изберете режим.
След превключване на режима на консумация на енергия трябва да рестартирате соларната камера, за да влязат в сила новите настройки на устройството.
Отвързване на устройство от първоначалния му акаунт
При добавяне на устройство чрез сканиране на QR код или домейн на Guarding Vision, ако резултатът показва, че устройството е добавено към друг акаунт, трябва да го отвържете…
Настройки на устройството
На страницата с настройки на устройство можете да преглеждате и редактирате основната информация за устройството, да го изтривате, да актуализирате фърмуера му, да го прехвърляте на…
Помощен център Guarding Vision