LogoПомощен център Guarding Vision
LogoПомощен център Guarding Vision
Уебсайт - Начална страница
Мобилен клиент за iOS
Правна информацияУсловни обозначения
Общ преглед
Избор на регион при първо стартиране
Режим за посетители
Регистрация
Управление на устройства
Управление на любими
Добавяне на камери към Любими от началната страницаДобавяне на камери към Предпочитани по време на видеонаблюдение на живоПремахване на камери от Любими
Споделяне на устройство
Видео
Контрол на достъпа
Управление на сигурността
Управление на лицеви данни
Видеодомофон
Известия
Други функции
Системни настройки
Нулиране на паролата на DVR или NVR чрез мобилния клиент
Мобилен клиент за AndroidУправление на любими

Премахване на камери от Любими

Можете да изтривате камери от любимите.

Можете да изтривате камери от любимите.

  1. Влезте в страницата за редактиране на любими.

    • На страницата със списък с устройства, ако страницата е в режим на списък, плъзнете името на Любими наляво и натиснете .

      Екранна снимка
    • На страницата със списък с устройства, ако страницата е в режим на миниатюри, натиснете върху Любими.

      Екранна снимка
  2. Натиснете камерата, която трябва да бъде изтрита.

  3. Натиснете Потвърди в изскачащия прозорец, за да изтриете камерата.

Добавяне на камери към Предпочитани по време на видеонаблюдение на живо

На страницата за видеонаблюдение на живо можете да добавите често използвани камери към Предпочитани, за да имате удобен достъп до тях

Споделяне на устройство

Можете да споделяте устройства с други потребители. След това те могат да получат достъп до устройствата според конфигурираните от вас разрешения. Можете също да получавате…