Премахване на връзката на устройството с оригиналния акаунт
Научете как да премахнете връзката на устройство от друг акаунт, преди да го добавите към вашия
Когато добавяте устройство чрез сканиране на QR код или домейн на Guarding Vision, ако резултатът показва, че устройството е било добавено към друг акаунт, трябва да премахнете връзката му с този акаунт, преди да можете да го добавите към вашия акаунт.
Уверете се, че устройството и телефонът, на който е стартиран мобилният клиент, са в една и съща локална мрежа.
Стъпки
Стъпка 1. Добавете устройството чрез сканиране на QR код или домейн на Guarding Vision.
Стъпка 2. На страницата Резултат докоснете Премахване на връзката на устройството, за да започнете премахване на връзката на устройството с акаунта му.
Стъпка 3. По избор: Ако възникне мрежово изключение, изпълнете следните операции.
- Докоснете Свързване към Wi-Fi, за да свържете телефона с Wi-Fi мрежата и се уверете, че устройството е в същата локална мрежа като телефона.
- Докоснете Или можете да премахнете връзката на устройството с акаунта му в локалния GUI, за да премахнете връзката на устройството чрез локалния GUI.
Премахването на връзката на устройството чрез локалния GUI трябва да се поддържа от устройството.
Стъпка 4. На страницата Премахване на връзката на устройството въведете паролата на устройството и кода за проверка, показан на изображението.
Стъпка 5. Докоснете Завършване.
Активиране на функцията DHCP на уеб страницата на устройството
Активирайте DHCP, за да разрешите автоматично разпределяне на DNS адреси на вашето устройство
Управление на соларна камера
Научете как да събудите камерата, да видите силата на сигнала и да управлявате режимите на захранване за соларни камери
Помощен център Guarding Vision