Възобновяване на последния изглед на живо
Автоматично възстановете предишната сесия на изглед на живо при отваряне на приложението
Ако активирате функцията, последният изглед на живо ще бъде възобновен всеки път, когато влезете в мобилното приложение. Режимът на разделяне на прозорците и последователността на прозорците за изглед на живо (ако в режим на няколко прозореца) също ще бъдат възстановени.
Докоснете Още > Настройки, за да влезете на страницата с настройки, след което активирайте функцията.
Помощен център Guarding Vision