Изтриване на група
Изтрийте група и съдържащите се в нея ресурси от десктоп клиента на Guarding Vision, когато вече не се нуждаете от нея.
Можете да изтриете група, ако е необходимо.
Следвайте стъпките по-долу, за да изтриете групата.
Стъпки
-
Щракнете върху Управление на устройства → Група, за да влезете в страницата за управление на групи.
-
Изтрийте групата.
- Изберете групата и щракнете върху иконата за изтриване.
- Преместете мишката върху групата и щракнете върху иконата за изтриване.
Избраната група и ресурсите в нея ще бъдат изтрити.
Помощен център Guarding Vision