Добавяне на персонализиран изглед
Запазете разделянето на прозорците и съответствието между камера и прозорец като предпочитан персонализиран изглед за бърз достъп по-късно.
Изгледът представлява разделяне на прозорци с конфигурирани камери за всеки прозорец; режимът на изглед ви позволява да запазите разделянето на прозорците и съответствието между камери и прозорци като предпочитано за бърз достъп до свързаните камери по-късно. Например, можете да свържете камера 1, камера 2 и камера 3, намиращи се в офиса ви, с прозорци за показване и да ги запазите като изглед с наименование „офис".
Стъпки
-
Отидете на страницата Главен изглед.
-
Кликнете върху раздела Ресурси.
-
Преместете курсора върху Персонализиран изглед в панела с ресурси и кликнете, за да създадете нов изглед.
-
Въведете име за изгледа.
-
По желание: Кликнете в лентата с инструменти за директен преглед, за да зададете режим на разделяне на прозорци за новия изглед.
-
Стартирайте директен преглед за указаната камера в указания прозорец според реалните нужди.
-
Кликнете, за да запазите текущия изглед или да го запазите като нов изглед.
Към клиента могат да се добавят до 16 персонализирани изгледа.
-
По желание: Извършете следните операции след добавяне на персонализирания изглед.
- Редактиране на името на изгледа — Преместете курсора върху новия изглед и кликнете, за да редактирате името му.
- Изтриване на изглед — Преместете курсора върху новия изглед и кликнете, за да го изтриете.
Следваща стъпка
Кликнете отново, за да изберете персонализираното разделяне на прозорци.
Лента с инструменти за живо наблюдение
Използвайте лентата с инструменти за живо наблюдение и иконите в прозореца за заснемане, запис, заглушаване, разделяне на прозорци и конфигуриране на живото наблюдение.
Стартиране на живо наблюдение
Стартирайте живо наблюдение за една камера, група камери или персонализиран изглед от списъка с ресурси на Главен изглед в клиента на Guarding Vision.
Помощен център Guarding Vision