LogoGuarding Vision Hjælpecenter
LogoGuarding Vision Hjælpecenter
Hjemmeside - Forside
iOS-mobilklient
Juridisk informationSymbolkonventioner
Oversigt
Vælg region ved første start
Besøgstilstand
Registrering
Enhedsadministration
Administration af favoritter
Tilføj kameraer til Favoritter fra startsidenTilføj kameraer til favoritter under live-visningFjern kameraer fra favoritter
Del enhed
Video
Adgangskontrol
Sikkerhedsstyring
Håndtering af ansigtdata
Videodørtelefon
Notifikation
Andre funktioner
Systemindstillinger
Nulstil adgangskode til DVR eller NVR via mobilklienten
Android-mobilklientAdministration af favoritter

Fjern kameraer fra favoritter

Du kan slette kameraer fra favoritterne.

Du kan slette kameraer fra favoritterne.

  1. Gå til siden Rediger favoritter.

    • På enhedslistesiden, hvis siden er i listevisning, skal du stryge favorittens navn til venstre og trykke på .

      Skærmbillede
    • På enhedslistesiden, hvis siden er i miniaturevisning, skal du trykke på favoritten.

      Skærmbillede
  2. Tryk på det kamera, der skal slettes.

  3. Tryk på Bekræft i pop op-vinduet for at slette kameraet.

Tilføj kameraer til favoritter under live-visning

På live-visningssiden kan du tilføje ofte anvendte kameraer til Favoritter, så du nemt kan få adgang til dem

Del enhed

Du kan dele enheder med andre brugere. Derefter kan de få adgang til enhederne i henhold til de tilladelser, du har konfigureret for dem. Du kan også modtage…