Del en bestemt enhed via dens QR-kode
Du kan dele en bestemt enhed med en anden Guarding Vision-bruger via enhedens QR-kode. Du kan også angive de enhedstilladelser, der gives til modtageren, for at…
Du kan dele en bestemt enhed med en anden Guarding Vision-bruger via enhedens QR-kode. Du kan også angive de enhedstilladelser, der gives til modtageren, for at bestemme, hvilke handlinger vedkommende kan udføre på enheden.
-
Gå til siden Modtager.
Indstilling Beskrivelse Mulighed 1 Tryk på
> Del enhed > Del enhed.Mulighed 2 Tryk på
for at vise enhedslistesiden i listevisning. Stryg den ønskede enheds navn mod venstre, og tryk derefter på
.Mulighed 3 Tryk på
for at vise enhedslistesiden i miniaturevisning. Tryk på
.Mulighed 3 Gå til siden Live-visning. Bemærk: For detaljer om, hvordan du går til siden Live-visning, se Start og stop live-visning. Vælg et live-visningsvindue, og tryk derefter på
. Tryk på Del.Mulighed 4 For sikkerhedscentraler skal du trykke på enheden på enhedslistesiden for at åbne siden med enhedsdetaljer og derefter trykke på
.Du kommer til siden Modtager.
-
Tryk på Del via QR-kode, og vælg derefter en enhed (hvis det kræves) for at åbne siden Del via QR-kode.
-
Stryg opad for at vise hele QR-koden.
-
Lad modtageren bruge Guarding Vision-mobilklienten til at scanne QR-koden.
Modtageren skal sende en anmodning om enhedsdeling til dig. Derefter modtager du en notifikation om anmodningen på din mobilklient.
-
Tryk på Vis i notifikationen for at se detaljerne i anmodningen.
-
Angiv enhedstilladelser for modtageren.
-
Markér Alle tilladelser for at give modtageren alle tilgængelige tilladelser.
-
Tryk på
, vælg derefter tilladelse(r) for at give de valgte til modtageren, og tryk til sidst på
.
-
-
Tryk på Acceptér.
Enheden bliver delt med modtageren. Og vedkommende vil kunne se enheden på enhedslisten på sin Guarding Vision-konto.
-
Valgfrit: Rediger enhedstilladelserne.
-
Gå til Mere > Administrer delingsindstillinger.
-
Tryk på enheden, og rediger derefter de enhedstilladelser, der er givet til modtageren.
-
-
Valgfrit: Slet modtagerens konto og alle delingsoplysninger.
-
Gå til Mere > Administrer delingsindstillinger.
-
Tryk på enheden for at åbne siden Delingsdetaljer, og tryk derefter på Slet.
-
Del enhed
Du kan dele enheder med andre brugere. Derefter kan de få adgang til enhederne i henhold til de tilladelser, du har konfigureret for dem. Du kan også modtage…
Del flere enheder ved at scanne modtagerens konto-QR-kode
Du kan dele flere enheder med en anden Guarding Vision-bruger. Du kan også angive de enhedstilladelser, der gives til modtageren, for at bestemme, hvilke…
Guarding Vision Hjælpecenter