Indstil video- og billedkryptering
Af sikkerhedsmæssige årsager kan du indstille video- og billedkrypteringsfunktionen til at kryptere videoer eller billeder
Af sikkerhedsmæssige årsager kan du indstille video- og billedkrypteringsfunktionen til at kryptere videoer eller billeder.
- Hvis du indstiller video- og billedkrypteringsfunktionen, vil enhedens livevideo, optaget video og billeder i hændelsesoplysninger blive krypteret. Du skal indtaste enhedens verifikationskode første gang, du går ind på disse sider.
- Hvis du logger ind på mobilklienten med den samme konto på en anden telefon, skal du indtaste enhedens verifikationskode igen for at se livevideoer, optaget video og billeder i hændelsesoplysninger.
-
Gå til indstillingssiden.
- På enhedslisten, hvis siden er i listetilstand, stryg enhedsnavnet til venstre og tryk på
. - På enhedslisten, hvis siden er i miniaturetilstand, tryk på enhedsnavnet eller tryk på
. - Gå til livevisningssiden, tryk på
og tryk på Indstillinger.
- På enhedslisten, hvis siden er i listetilstand, stryg enhedsnavnet til venstre og tryk på
-
Indstil kontakten Video- og billedkryptering til TIL for at aktivere funktionen.
-
Valgfrit: Skift krypteringsadgangskoden (enhedens verifikationskode).
- Tryk på Skift adgangskode.
- Tryk på Rediger i pop op-vinduet for at gå til siden Skift adgangskode.
- Følg instruktionerne på siden for at ændre enhedens verifikationskode.
Standardverifikationskoden for enheden findes normalt på enhedsmærkaten. Hvis der ikke findes nogen verifikationskode, skal du indtaste den verifikationskode, du oprettede, da du aktiverede Guarding Vision-tjenesten.
Guarding Vision Hjælpecenter