Genoptag seneste direktevisning
Gendan automatisk din tidligere direktevisningssession, når du åbner appen
Hvis du aktiverer funktionen, vil den seneste direktevisning blive genoptaget hver gang, du åbner mobilklienten. Vindueopdelningstilstanden og direktevisningsvinduernes rækkefølge (hvis i flervinduetilstand) vil også blive gendannet.
Tryk på Mere > Indstillinger for at åbne indstillingssiden, og aktivér derefter funktionen.
Guarding Vision Hjælpecenter