Tilføj brugerdefineret visning
Gem en vinduesinddeling og kamera-til-vindue-tilknytningen som en foretrukken brugerdefineret visning til hurtig adgang senere.
En visning er en vinduesinddeling med kameraer konfigureret til hvert vindue; visningsindstilling giver dig mulighed for at gemme vinduesinddelingen og tilknytningen mellem kameraer og vinduer som foretrukket for hurtigt at få adgang til de relevante kameraer senere. For eksempel kan du tilknytte kamera 1, kamera 2 og kamera 3 placeret på dit kontor til visningsvinduer og gemme dem som en visning kaldet "kontor".
Trin
-
Gå til siden Hovedvisning.
-
Klik på fanen Ressource.
-
Flyt markøren til Brugerdefineret visning i ressourcepanelet, og klik for at oprette en ny visning.
-
Indtast et navn til visningen.
-
Valgfrit: Klik på livevisningens værktøjslinje for at angive vinduesinddelingstilstand for den nye visning.
-
Start livevisning for det angivne kamera i det angivne vindue i henhold til de faktiske behov.
-
Klik for at gemme den aktuelle visning eller gemme den som en ny visning.
Der kan tilføjes op til 16 brugerdefinerede visninger til klienten.
-
Valgfrit: Udfør følgende handlinger efter tilføjelse af den brugerdefinerede visning.
- Rediger visningsnavn — Flyt markøren over den nye visning, og klik for at redigere visningsnavnet.
- Slet visning — Flyt markøren over den nye visning, og klik for at slette visningen.
Næste skridt
Klik igen for at vælge den brugerdefinerede vinduesinddeling.
Værktøjslinje til live-visning
Brug værktøjslinjen til live-visning og ikonerne i vinduet til at tage billeder, optage, slå lyden fra, opdele vinduer og konfigurere live-visning.
Start live-visning
Start live-visning for ét kamera, en kameragruppe eller en tilpasset visning fra ressourcelisten i Hovedvisning i Guarding Vision-klienten.
Guarding Vision Hjælpecenter