Tilføj bruger
Superbrugere og administratorer kan tilføje nye brugerkonti og tildele tilladelser i Guarding Vision-klientsoftwaren.
Superbrugeren og administratoren kan tilføje nye brugere og om nødvendigt tildele forskellige tilladelser til forskellige brugere.
Udfør denne opgave for at tilføje en brugerkonto.
Den brugerkonto, du registrerede for at logge ind i softwaren, er angivet som superbruger.
Trin
-
Gå til modulet Brugeradministration.
-
Klik på Tilføj bruger for at få vist brugeroplysningsområdet.
-
Vælg brugertypen fra rullemenuen.
- Administrator: Administratorkontoen har som standard alle tilladelser og kan ændre adgangskoder og tilladelser for alle operatører og sig selv.
- Operatør: Operatørkontoen har som standard ingen tilladelser, og du kan tildele tilladelserne manuelt. En operatør kan kun ændre adgangskoden til sin egen konto og de konti, der er tilføjet af operatøren.
-
Angiv brugernavn, adgangskode og bekræft adgangskoden efter ønske.
Adgangskodestyrken for enheden kan kontrolleres automatisk. Vi anbefaler kraftigt, at du ændrer adgangskoden efter eget valg (med mindst 8 tegn, herunder mindst tre af følgende kategorier: store bogstaver, små bogstaver, tal og specialtegn) for at øge sikkerheden på dit produkt. Vi anbefaler også, at du ændrer din adgangskode regelmæssigt, især i systemer med høj sikkerhed, hvor en månedlig eller ugentlig ændring af adgangskoden kan beskytte dit produkt bedre.
Korrekt konfiguration af alle adgangskoder og andre sikkerhedsindstillinger er installatørens og/eller slutbrugerens ansvar.
-
Markér afkrydsningsfelterne for at tildele tilladelser til den oprettede bruger.
-
Valgfrit: Klik på Standardværdi for at gendanne standardtilladelserne for denne bruger.
-
Klik på Gem.
Der kan tilføjes op til 50 brugerkonti til klientsoftwaren.
Efter en vellykket oprettelse af brugerkontoen tilføjes den til brugerlisten på siden Kontoadministration.
-
Valgfrit: Udfør følgende handlinger, efter at brugerkontoen er oprettet.
Handling Beskrivelse Rediger bruger Klik på en bruger på listen for at redigere brugeroplysningerne. (Kun superbrugerens adgangskode kan redigeres.) Slet bruger Vælg brugeren på listen, og klik på Slet bruger. (Du kan ikke slette superbrugeren.)
Guarding Vision Hjælpecenter