LogoΚέντρο βοήθειας Guarding Vision
LogoΚέντρο βοήθειας Guarding Vision
Αρχική Σελίδα
Πελάτης κινητού iOS
Νομικές πληροφορίεςΣυμβάσεις συμβόλων
Επισκόπηση
Επιλογή περιοχής κατά την πρώτη εκκίνηση
Λειτουργία επισκέπτη
Εγγραφή
Διαχείριση συσκευών
Ενεργοποίηση ανενεργής συσκευής
Προσθήκη συσκευής για διαχείριση
Σύνδεση αποσυνδεδεμένης συσκευής στο δίκτυο
Ενεργοποίηση υπηρεσίας Guarding Vision για τη συσκευή
Ενεργοποίηση λειτουργίας DHCP στη σελίδα web της συσκευήςΑποσύνδεση συσκευής από τον αρχικό λογαριασμόΔιαχείριση ηλιακής κάμερας
Ρυθμίσεις συσκευής
Διαχείριση αγαπημένων
Κοινή χρήση συσκευής
Βίντεο
Έλεγχος πρόσβασης
Έλεγχος ασφάλειας
Διαχείριση δεδομένων προσώπου
Θυροτηλεόραση
Ειδοποίηση
Άλλες λειτουργίες
Ρυθμίσεις συστήματος
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης DVR ή NVR μέσω του πελάτη κινητού
Πελάτης κινητού AndroidΔιαχείριση συσκευών

Ενεργοποίηση λειτουργίας DHCP στη σελίδα web της συσκευής

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το DHCP ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για να επιτρέψετε την αυτόματη εκχώρηση διεύθυνσης DNS.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το DHCP ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για να επιτρέψετε την αυτόματη εκχώρηση διεύθυνσης DNS.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία DHCP της συσκευής ελέγχου πρόσβασης, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε μέσω άλλων συστημάτων (π.χ. λογισμικό-πελάτη Guarding Vision).

  1. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση IP της συσκευής.

  2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής και συνδεθείτε στη σελίδα web της συσκευής.

  3. Κάντε κλικ στο Configuration > Network > Basic Settings για να μεταβείτε στη σελίδα Βασικών Ρυθμίσεων.

  4. Ενεργοποιήστε το DHCP.

    Η διεύθυνση DNS θα εκχωρηθεί αυτόματα.

  5. Κάντε κλικ στο Save.

Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Guarding Vision στη σελίδα web της συσκευής

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Guarding Vision για μια συσκευή στη σελίδα web της συσκευής.

Αποσύνδεση συσκευής από τον αρχικό λογαριασμό

Όταν προσθέτετε μια συσκευή σαρώνοντας τον κωδικό QR ή μέσω του τομέα Guarding Vision, εάν το αποτέλεσμα δείχνει ότι η συσκευή έχει ήδη προστεθεί σε άλλον λογαριασμό, θα πρέπει να την αποσυνδέσετε…