LogoΚέντρο βοήθειας Guarding Vision
LogoΚέντρο βοήθειας Guarding Vision
Αρχική Σελίδα
Πελάτης κινητού iOS
Νομικές πληροφορίεςΣυμβάσεις συμβόλων
Επισκόπηση
Επιλογή περιοχής κατά την πρώτη εκκίνηση
Λειτουργία επισκέπτη
Εγγραφή
Διαχείριση συσκευών
Διαχείριση αγαπημένων
Προσθήκη κάμερων στα Αγαπημένα από την αρχική σελίδαΠροσθήκη κάμερων στα Αγαπημένα κατά τη ζωντανή προβολήΚατάργηση κάμερων από τα Αγαπημένα
Κοινή χρήση συσκευής
Βίντεο
Έλεγχος πρόσβασης
Έλεγχος ασφάλειας
Διαχείριση δεδομένων προσώπου
Θυροτηλεόραση
Ειδοποίηση
Άλλες λειτουργίες
Ρυθμίσεις συστήματος
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης DVR ή NVR μέσω του πελάτη κινητού
Πελάτης κινητού AndroidΔιαχείριση αγαπημένων

Κατάργηση κάμερων από τα Αγαπημένα

Μπορείτε να διαγράψετε κάμερες από τα αγαπημένα.

Μπορείτε να διαγράψετε κάμερες από τα αγαπημένα.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα Επεξεργασία αγαπημένων.

    • Στη σελίδα λίστας συσκευών, εάν η σελίδα είναι σε λειτουργία λίστας, σύρετε το όνομα των αγαπημένων προς τα αριστερά και πατήστε .

      Στιγμιότυπο οθόνης
    • Στη σελίδα λίστας συσκευών, εάν η σελίδα είναι σε λειτουργία μικρογραφιών, πατήστε στα αγαπημένα.

      Στιγμιότυπο οθόνης
  2. Πατήστε στην κάμερα που θέλετε να διαγράψετε.

  3. Πατήστε Επιβεβαίωση στο αναδυόμενο παράθυρο για να διαγράψετε την κάμερα.

Προσθήκη κάμερων στα Αγαπημένα κατά τη ζωντανή προβολή

Στη σελίδα ζωντανής προβολής, μπορείτε να προσθέσετε τις κάμερες που χρησιμοποιείτε συχνά στα Αγαπημένα για εύκολη πρόσβαση

Κοινή χρήση συσκευής

Μπορείτε να μοιραστείτε συσκευές με άλλους χρήστες. Στη συνέχεια, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις συσκευές σύμφωνα με τα δικαιώματα που έχετε διαμορφώσει γι' αυτούς. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε…