Kustuta rühm
Kustutage rühm ja selles sisalduvad ressursid Guarding Vision töölauakliendist, kui te neid enam ei vaja.
Vajadusel saate rühma kustutada.
Rühma kustutamiseks toimige järgmiselt.
Sammud
-
Klõpsake Seadmehaldus → Rühm, et avada rühmahalduse leht.
-
Kustutage rühm.
- Valige rühm ja klõpsake kustutamise ikoonil.
- Liigutage hiir rühma peale ja klõpsake kustutamise ikoonil.
Valitud rühm ja selles sisalduvad ressursid kustutatakse.
Guarding Vision Abikeskus