Käyttäjän lisääminen
Pääkäyttäjät ja järjestelmänvalvojat voivat lisätä uusia käyttäjätilejä ja määrittää käyttöoikeuksia Guarding Vision -asiakasohjelmistossa.
Pääkäyttäjä ja järjestelmänvalvoja voivat lisätä uusia käyttäjiä ja määrittää tarvittaessa eri käyttäjille erilaiset käyttöoikeudet.
Suorita tämä tehtävä lisätäksesi käyttäjätilin.
Ohjelmistoon kirjautumista varten rekisteröimäsi käyttäjätili asetetaan pääkäyttäjäksi.
Vaiheet
-
Siirry Käyttäjien hallinta -moduuliin.
-
Napsauta Lisää käyttäjä näyttääksesi käyttäjätietojen alueen.
-
Valitse käyttäjätyyppi avattavasta luettelosta.
- Järjestelmänvalvoja: Järjestelmänvalvojan tilillä on oletusarvoisesti kaikki käyttöoikeudet, ja se voi muokata kaikkien operaattorien ja oman tilinsä salasanoja ja käyttöoikeuksia.
- Operaattori: Operaattorin tilillä ei ole oletusarvoisesti käyttöoikeuksia, ja voit määrittää käyttöoikeudet manuaalisesti. Operaattori voi vaihtaa vain oman tilinsä ja itse lisäämiensä tilien salasanat.
-
Kirjoita haluamasi käyttäjänimi, salasana ja vahvista salasana.
Laite voi tarkistaa salasanan vahvuuden automaattisesti. Suosittelemme vahvasti vaihtamaan salasanan itse valitsemaasi (käyttäen vähintään 8 merkkiä, mukaan lukien vähintään kolme seuraavista ryhmistä: isot kirjaimet, pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit) tuotteesi turvallisuuden lisäämiseksi. Suosittelemme myös vaihtamaan salasanan säännöllisesti; etenkin korkean turvallisuuden järjestelmissä salasanan vaihtaminen kuukausittain tai viikoittain suojaa tuotettasi paremmin.
Kaikkien salasanojen ja muiden turvallisuusasetusten asianmukainen määrittäminen on asentajan ja/tai loppukäyttäjän vastuulla.
-
Valitse valintaruudut määrittääksesi käyttöoikeudet luodulle käyttäjälle.
-
Valinnainen: Napsauta Oletusarvo palauttaaksesi tämän käyttäjän oletuskäyttöoikeudet.
-
Napsauta Tallenna.
Asiakasohjelmistoon voidaan lisätä enintään 50 käyttäjätiliä.
Kun käyttäjätili on luotu onnistuneesti, se lisätään Tilien hallinta -sivun käyttäjäluetteloon.
-
Valinnainen: Suorita seuraavat toimenpiteet käyttäjätilin luomisen jälkeen.
Toimenpide Kuvaus Muokkaa käyttäjää Napsauta käyttäjää luettelosta muokataksesi käyttäjätietoja. (Vain pääkäyttäjän salasanaa voidaan muokata.) Poista käyttäjä Valitse käyttäjä luettelosta ja napsauta Poista käyttäjä. (Pääkäyttäjää ei voi poistaa.)
Guarding Vision Ohjekeskus