Logoמרכז העזרה של Guarding Vision
Logoמרכז העזרה של Guarding Vision
אתר - דף הבית
אפליקציית מובייל ל-iOS
מידע משפטימוסכמות סמלים
סקירה כללית
בחירת אזור בהפעלה הראשונה
מצב מבקר
רישום
ניהול התקנים
הפעלת התקן לא פעיל
הוספת התקן לניהול
חיבור מכשיר לא מקוון לרשת
הפעלת שירות Guarding Vision עבור ההתקן
הפעלת פונקציית DHCP בדף האינטרנט של המכשירביטול שיוך מכשיר מהחשבון המקורי שלוניהול מצלמה סולארית
הגדרות התקן
שינוי קוד האימות של המכשירהגדרת הצפנת וידאו ותמונותהגדרת DDNSשדרוג קושחת המכשירהעברת מכשיר לאחריםהגדרת תאורה למצלמת הצפהעריכת הגדרות מצלמות המחוברות ל-NVR/DVRהגדרת התראת גילוי תנועה למצלמת רשתהצגת טופולוגיית הרשת של ה-NVRהגדרת שמע מותאם אישיתשימוש בלקוח הנייד כשלט רחוק של המכשירהגדרת מכשיר מרחוק
ניהול מועדפים
שיתוף התקן
וידאו
בקרת גישה
בקרת אבטחה
ניהול נתוני פנים
אינטרקום וידאו
התראה
פונקציות נוספות
הגדרות מערכת
איפוס סיסמה של DVR או NVR באמצעות אפליקציית המובייל
אפליקציית מובייל ל-Androidניהול התקניםהגדרות התקן

שדרוג קושחת המכשיר

ניתן לשדרג את קושחת המכשיר לגרסה העדכנית ביותר. אם מזוהה הגרסה האחרונה, תופיע נקודה אדומה בשדה גרסת המכשיר בדף ההגדרות...

ניתן לשדרג את קושחת המכשיר לגרסה העדכנית ביותר. אם מזוהה הגרסה האחרונה, תופיע נקודה אדומה בשדה „גרסת המכשיר" בדף ההגדרות של המכשיר.

  1. היכנס לדף ההגדרות.

    • בדף רשימת המכשירים, אם הדף במצב רשימה, החלק את שם המכשיר שמאלה והקש על icon.

    • בדף רשימת המכשירים, אם הדף במצב תמונות ממוזערות, הקש על שם המכשיר או הקש על icon.

    • בדף Live View. הקש על icon ולאחר מכן הקש על הגדרות.

      לפרטים על אופן הכניסה לדף Live View, ראה הפעלה ועצירה של Live View.

  2. הקש על גרסת המכשיר כדי להיכנס לדף גרסת המכשיר.

  3. הקש על שדרג.

    האפליקציה הניידת תוריד תחילה את קובץ השדרוג ולאחר מכן תתחיל לשדרג את המכשיר.

    ניתן גם לאפשר לאפליקציה הניידת להוריד אוטומטית את קובץ השדרוג ברשתות Wi-Fi כאשר מזוהה גרסה חדשה של המכשיר. לפרטים, ראה הורדה אוטומטית של קובץ שדרוג.

הגדרת DDNS

עבור מכשיר שנוסף דרך דומיין Guarding Vision או סריקת קוד QR, אם DDNS מופעל, הגישה לזרמי המכשיר תתבצע בעדיפות דרך כתובת IP…

העברת מכשיר לאחרים

באפשרותך להעביר את המכשירים בחשבונך לחשבון אחר. לאחר מכן, המכשיר שהועבר לא יהיה זמין עבורך, וחשבון היעד יקבל את כל הרשאות ההגדרה והתפעול של המכשירים.