שיתוף מכשירים
שתפו מכשירים עם משתמשים אחרים ונהלו הרשאות גישה למכשירים
שיתוף מכשירים
אתם יכולים לשתף מכשירים עם משתמשים אחרים. לאחר מכן, הם יוכלו לגשת למכשירים בהתאם להרשאות שהגדרתם עבורם. כמו כן, תוכלו לקבל מכשירים ששותפו על ידי משתמשים אחרים.
סקירה כללית
שיתוף מכשירים מאפשר לכם להעניק גישה למצלמות ולמכשירים שלכם למשתמשי Guarding Vision אחרים. תוכלו לשלוט באילו פעולות הם יכולים לבצע במכשירים על ידי הגדרת הרשאות ספציפיות.
תכונות עיקריות
- שיטות שיתוף גמישות: שתפו מכשירים באמצעות קוד QR או על ידי סריקת חשבון המקבל
- בקרת הרשאות: שליטה מדויקת על מה שהמקבלים יכולים לעשות עם המכשירים המשותפים
- תמיכה במכשירים מרובים: שתפו מכשיר בודד או מספר מכשירים בבת אחת
- ניהול קל: צפו ונהלו את כל המכשירים המשותפים והמקבלים במקום אחד
שיטות שיתוף
ישנן שתי דרכים עיקריות לשיתוף המכשירים שלכם:
1. שיתוף באמצעות קוד QR של המכשיר
שתפו מכשיר ספציפי על ידי יצירת והצגת קוד ה-QR שלו למקבל. שיטה זו אידיאלית כאשר:
- אתם רוצים לשתף מכשיר בודד במהירות
- המקבל נמצא בקרבת מקום ויכול לסרוק את הקוד מיד
למדו עוד על שיתוף באמצעות קוד QR ←
2. שיתוף על ידי סריקת קוד QR של החשבון
שתפו מספר מכשירים בבת אחת על ידי סריקת קוד ה-QR של חשבון המקבל. שיטה זו היא הטובה ביותר כאשר:
- אתם צריכים לשתף מספר מכשירים עם אותו אדם
- אתם רוצים לשתף מצלמות ממכשירים שונים
- אתם מעדיפים גישת שיתוף אצווה
למדו עוד על שיתוף בסריקת חשבון ←
הרשאות מכשיר
בעת שיתוף מכשירים, תוכלו להעניק למקבלים את ההרשאות הבאות:
- צפייה חיה: צפייה בוידאו בזמן אמת מהמצלמה
- השמעה מרחוק: השמעת צילומי וידאו מוקלטים
- שליטה במכשיר: שליטה בתנועות PTZ ובפונקציות אחרות של המכשיר
- התראות אזעקה: קבלת התראות אזעקה מהמכשיר
- הורדת וידאו: הורדת קטעי וידאו
- הגדרות מכשיר: שינוי תצורת המכשיר (השתמשו בזהירות)
תוכלו לשנות הרשאות בכל עת לאחר השיתוף. המקבלים יקבלו או יאבדו גישה מיד על סמך השינויים שלכם.
ניהול מכשירים משותפים
לאחר שיתוף מכשירים, תוכלו:
- צפייה בכל המקבלים: ראו למי יש גישה לכל מכשיר
- עריכת הרשאות: שנו את הפעולות שהמקבלים יכולים לבצע
- הסרת גישה: מחקו חשבונות מקבלים ובטלו את כל השיתופים
לניהול המכשירים המשותפים שלכם:
- עברו לדף אני
- הקישו על ניהול שיתוף
- בחרו את המכשיר כדי לצפות או לערוך את פרטי השיתוף
כאשר תמחקו את הגישה של מקבל, הוא יאבד מיד את כל ההרשאות למכשיר(ים) המשותף(ים).
נושאים קשורים
- שיתוף באמצעות קוד QR של המכשיר - שתפו מכשיר ספציפי באמצעות קוד ה-QR שלו
- שיתוף בסריקת חשבון - שתפו מספר מכשירים בסריקת קוד ה-QR של חשבון המקבל
מרכז העזרה של Guarding Vision