פונקציות נוספות
פונקציות שידור חי נוספות הכוללות תצוגה מקדימה במסך עזר, זום דיגיטלי, ערוץ-אפס, שמע דו-כיווני, סטטוס מצלמה, סנכרון, סוג הזרמה ונעילת מסך מלא.
קיימות מספר פונקציות נוספות הנתמכות בשידור החי, כולל תצוגה מקדימה במסך עזר, זום דיגיטלי, ערוץ-אפס, שמע דו-כיווני, סטטוס מצלמה וסנכרון.
תצוגה מקדימה במסך עזר
הצג את הווידאו החי במסכי עזר שונים לתצוגה מקדימה נוחה של מספר תרחישי ניטור.
נתמכים עד 3 מסכי עזר.
זום דיגיטלי
גרור את העכבר כדי לצייר אזור מלבני בכיוון ימני-תחתון/שמאלי-עליון כדי להתקרב או להתרחק מהאזור המצויר. או השתמש בגלגל העכבר כדי להתקרב או להתרחק מהתצוגה במצב זום דיגיטלי.
ערוץ-אפס
עבור ערוץ-האפס של המכשיר, החזק את מקש Ctrl ולחץ לחיצה כפולה כדי להציג את הערוץ הספציפי. החזק את מקש Ctrl ולחץ שוב לחיצה כפולה כדי לשחזר.
שמע דו-כיווני
פונקציית השמע הדו-כיווני מאפשרת שיחה קולית עם המצלמה. תוכל לקבל לא רק את הווידאו החי אלא גם את השמע בזמן אמת מהמצלמה. אם למכשיר יש מספר ערוצי שמע דו-כיווני, תוכל לבחור ערוץ כדי להתחיל שמע דו-כיווני.
- ניתן להשתמש בשמע דו-כיווני עבור מצלמה אחת בלבד בכל פעם.
- מכשיר Cloud P2P אינו תומך בבחירת ערוץ במהלך שמע דו-כיווני.
סטטוס מצלמה
ניתן לזהות ולהציג את סטטוס המצלמה, כגון סטטוס הקלטה, סטטוס אות, מספר חיבורים וכדומה, לצורך בדיקה. מידע הסטטוס מתרענן כל 10 שניות.
סנכרון
פונקציית הסנכרון מספקת דרך לסנכרן את שעון המכשיר עם המחשב שעליו פועלת תוכנת הלקוח.
הגדרת סוג הזרמה
שינוי אוטומטי של סוג ההזרמה
המצלמה בוחרת את סוג ההזרמה בהתאם לגודל חלון התצוגה שלה. כאשר מספר חלוקת החלונות קטן מ-9, סוג ההזרמה יהיה הזרמה ראשית, אחרת הזרמת משנה.
קיימות שלוש דרכים להגדרת סוג ההזרמה:
- ברשימת המשאבים, רחף עם הסמן על שם המצלמה ולחץ ← הזרמה כדי לבחור סוג הזרמה, או לחץ על שינוי אוטומטי של סוג ההזרמה. או תוכל לבצע פעולה זו עבור קבוצת מכשירים כדי להגדיר סוג הזרמה עבור כל המכשירים בקבוצה זו.
- לחץ בסרגל הכלים של השידור החי ובחר סוג הזרמה. עיין ב-הגדרת הסמלים המוצגים בסרגל הכלים לפרטים על עריכת סרגל הכלים.
- לחץ לחיצה ימנית על חלון שידור חי ולחץ על הזרמה כדי לבחור סוג הזרמה עבור המצלמה.
פונקציה זו צריכה להיתמך על ידי המכשיר.
נעילת הלקוח במצב מסך מלא
לחץ על Ctrl ו-L במקלדת כדי לנעול את הלקוח לאחר הכניסה למצב מסך מלא. לאחר נעילת הלקוח, לא תוכל להפעיל את הלקוח כולל החלונות האחרים במצב חלוקת החלונות הנוכחי. לחץ על בטל נעילה בחלק העליון, הזן את סיסמת ההתחברות ללקוח ולחץ על בטל נעילה כדי לבטל את נעילת הלקוח.

מרכז העזרה של Guarding Vision