Videó- és képtitkosítás beállítása
Biztonsági okokból beállíthatja a videó- és képtitkosítási funkciót a videók vagy képek titkosítására
Biztonsági okokból beállíthatja a videó- és képtitkosítási funkciót a videók vagy képek titkosítására.
- Ha beállítja a videó- és képtitkosítási funkciót, az eszköz élő videója, rögzített videója és az eseményinformációkban lévő képek titkosítva lesznek. Az ezekre az oldalakra való első belépéskor meg kell adnia az eszköz ellenőrző kódját.
- Ha ugyanazzal a fiókkal bejelentkezik a mobilalkalmazásba egy másik telefonon, újra meg kell adnia az eszköz ellenőrző kódját az élő videó, a rögzített videó és az eseményinformációkban lévő képek megtekintéséhez.
-
Lépjen be a Beállítások oldalra.
- Az eszközlista oldalon, ha az oldal lista módban van, húzza balra az eszköz nevét, és érintse meg a
gombot. - Az eszközlista oldalon, ha az oldal miniatűr módban van, érintse meg az eszköz nevét, vagy érintse meg a
gombot. - Lépjen be az Élő nézet oldalra, érintse meg a
gombot, és érintse meg a Beállítások lehetőséget.
- Az eszközlista oldalon, ha az oldal lista módban van, húzza balra az eszköz nevét, és érintse meg a
-
Állítsa a Videó- és képtitkosítás kapcsolót BE állásba a funkció engedélyezéséhez.
-
Opcionális: Változtassa meg a titkosítási jelszót (eszköz ellenőrző kódját).
- Érintse meg a Jelszó módosítása lehetőséget.
- Érintse meg a Szerkesztés gombot a felugró ablakban a Jelszó módosítása oldalra való belépéshez.
- Kövesse az oldalon megjelenő utasításokat az eszköz ellenőrző kódjának megváltoztatásához.
Az alapértelmezett eszköz ellenőrző kód általában az eszköz címkéjén található. Ha nem talál ellenőrző kódot, adja meg azt az eszköz ellenőrző kódot, amelyet a Guarding Vision szolgáltatás engedélyezésekor hozott létre.
Guarding Vision Súgóközpont