Legutóbbi élő közvetítés folytatása
Automatikusan állítsa vissza az előző élő közvetítési munkamenetet az alkalmazás megnyitásakor
Ha engedélyezi a funkciót, a legutóbbi élő közvetítés minden alkalommal folytatódik, amikor belép a mobil kliensbe. Az ablakfelosztási mód és az élő közvetítési ablakok sorrendje (ha több ablak módban van) szintén visszaáll.
Koppintson a Több > Beállítások lehetőségre a Beállítások oldal megnyitásához, majd engedélyezze a funkciót.
Guarding Vision Súgóközpont