Csoport törlése
Töröljön egy csoportot és az abban lévő erőforrásokat a Guarding Vision asztali kliensből, ha már nincs rájuk szüksége.
Szükség esetén törölheti a csoportot.
A csoport törléséhez kövesse az alábbi lépéseket.
Lépések
-
Kattintson az Eszközkezelés → Csoport menüpontra a csoportkezelési oldalra lépéshez.
-
Törölje a csoportot.
- Válassza ki a csoportot, majd kattintson a törlés ikonra.
- Mozgassa az egeret a csoport fölé, majd kattintson a törlés ikonra.
A kiválasztott csoport és a benne lévő erőforrások törlésre kerülnek.
Guarding Vision Súgóközpont