Alapértelmezett beállítások visszaállítása
Állítsa vissza a hálózati videórögzítőt a gyári alapértelmezett beállításokra Egyszerű visszaállítással, Gyári alapértelmezések vagy Visszaállítás inaktívra opcióval.
Lépések
- Kattintson az ikonra a jobb felső sarokban.
- Válassza ki a visszaállítás típusát.
- Egyszerű visszaállítás: Visszaállítja az összes paramétert a gyári alapértelmezésekre, kivéve a hálózati (beleértve az IP-cím, alhálózati maszk, átjáró, MTU, NIC munkamód, alapértelmezett útvonal, szerver port stb.) és a felhasználói fiók paramétereit.
- Gyári alapértelmezések: Visszaállítja az összes paramétert a gyári alapértelmezésekre.
- Visszaállítás inaktívra: Visszaállítja az eszközt inaktív állapotba, és az összes beállítást változatlanul hagyja, kivéve a felhasználói fiókok visszaállítását.
- Kattintson az Igen gombra. Az eszköz automatikusan újraindul.
Guarding Vision Súgóközpont