LogoGuarding Vision Pagalbos centras
LogoGuarding Vision Pagalbos centras
Svetainė - Pagrindinis puslapis
iOS mobilioji programėlė
Apžvalga
2 skyrius. Paslaugų valdymas
Vartotojo registracija ir prisijungimas
Įrenginių valdymas
Grupių valdymas
Pridėti grupęIšteklių importavimas į grupęKanalo parametrų redagavimasPašalinti kanalą iš grupėsIštrinti grupę
Cloud P2P
Tiesioginė peržiūra
Nuotolinės saugyklos konfigūravimas
Nuotolinis atkūrimas
Vaizdo įrašų failų atsisiuntimas
Įvykių konfigūravimas
Įvykių centras
Žemėlapių valdymas
Vaizdo srauto persiuntimas per srautinės medijos serverį
Vaizdo siena
Statistika
Duomenų gavimas
AI skydelis
Apsaugos valdymo skydas
Pyronix valdymo skydas
Asmenų valdymas
Prieigos valdymas
Darbo laiko apskaita
Vaizdo domofonas
Veido nuotraukų palyginimo aliarmo peržiūra
Topologijos valdymas
19 skyrius Žurnalų paieška
Vartotojų valdymas
22 skyrius Paskyrų valdymas
Sistemos konfigūravimas
22 skyrius. Eksploatacija ir priežiūra
Naudotojo vadovasKompiuterio programaGrupių valdymas

Pašalinti kanalą iš grupės

Pašalinkite pridėtus kodavimo kanalus iš grupės, atskirai arba visus iš karto, naudodami Guarding Vision klientą.

Galite pašalinti pridėtus kanalus iš grupės.

Norėdami pašalinti pridėtus kanalus iš grupės, atlikite šiuos veiksmus. Kaip pavyzdį paimame kodavimo kanalą.

Žingsniai

  1. Spustelėkite Įrenginių valdymas → Grupė norėdami patekti į grupės valdymo puslapį.

    Visos pridėtos grupės rodomos kairėje pusėje.

  2. Spustelėkite Kodavimo kanalas grupėje.

    Bus rodomi į grupę importuoti kodavimo kanalai.

  3. Pasirinkite kodavimo kanalą ir spustelėkite Ištrinti , kad pašalintumėte kamerą iš grupės.

  4. Pasirenkama: pašalinkite visus kodavimo kanalus iš grupės.

    1. Spustelėkite Importuoti.

      Bus rodomos visos grupės ir jų kodavimo kanalai.

    2. Perkelkite pelę į grupę.

    3. Spustelėkite šalia grupės pavadinimo, kad pašalintumėte visas kameras iš grupės.

Kanalo parametrų redagavimas

Redaguokite į grupę importuotų kanalų pavadinimą, srauto tipą, protokolo tipą ir kitus parametrus „Guarding Vision" kliente.

Ištrinti grupę

Ištrinkite grupę ir joje esančius išteklius iš „Guarding Vision" darbalaukio kliento, kai jų nebereikia.

Turinys

Žingsniai