LogoGuarding Vision Palīdzības centrs
LogoGuarding Vision Palīdzības centrs
Tīmekļa vietne - Sākumlapa
iOS mobilais klients
Juridiskā informācijaSimbolu apzīmējumi
Pārskats
Reģiona izvēle pirmajā palaišanas reizē
Apmeklētāja režīms
Reģistrācija
Ierīču pārvaldība
Izlases pārvaldība
Ierīces kopīgošana
Video
Piekļuves kontrole
Drošības vadība
Sejas datu pārvaldība
Videodomofons
Paziņojums
Citas funkcijas
Sistēmas iestatījumi
Push paziņojumu iespējošanaSaglabāt ierīces parametrusAutomātiska trauksmju saņemšana pēc ieslēgšanasQR koda ģenerēšana ar ierīces informācijuAparatūras dekodēšanaTrafika statistikas skatīšanaQR koda ar Wi-Fi informāciju ģenerēšanaPeldošā tiešraides skatīšanaAtsākt pēdējo tiešraides skatuPlanšetdatora režīmsNulles kanāla rādīšana/slēpšanaAutomātiska jaunināšanas faila lejupielādePielāgotā audio pārvaldība
DVR vai NVR paroles atiestatīšana, izmantojot mobilo klientu
Android mobilais klientsSistēmas iestatījumi

Saglabāt ierīces parametrus

Ja funkcija ir iespējota, mobilā lietotne atcerēsies jūsu iestatītos ierīces parametrus. Piemēram, video un attēlu šifrēšanai jums jāievada ierīces verifikācijas kods tikai…

Ja funkcija ir iespējota, mobilā lietotne atcerēsies jūsu iestatītos ierīces parametrus. Piemēram, video un attēlu šifrēšanai jums jāievada ierīces verifikācijas kods tikai vienu reizi, lai skatītu šifrētu tiešraidi, atskaņošanu vai attēlu.

  • Lai iegūtu informāciju par video un attēlu šifrēšanu, skatiet sadaļu Video un attēlu šifrēšanas iestatīšana.

  • Lai iegūtu informāciju par ierīces parametru iestatīšanu, izmantojot mobilo lietotni, skatiet sadaļu Ierīces iestatījumi.

Pieskarieties Vairāk > Iestatījumi, lai atvērtu iestatījumu lapu, un pēc tam iespējojiet funkciju.

Push paziņojumu iespējošana

Ja push paziņojumi ir iespējoti, mobilais klients nosūtīs jums trauksmes paziņojumus, kas saistīti ar pievienotajām ierīcēm.

Automātiska trauksmju saņemšana pēc ieslēgšanas

Ja iespējosiet šo funkciju, mobilais klients automātiski palaidīsies un saņems informāciju par trauksmes notikumiem, tiklīdz tālrunis vai planšetdators tiks ieslēgts.