22. nodaļa Konta pārvaldība
Pievienojiet klientprogrammatūrai vairākus lietotāju kontus un pēc vajadzības piešķiriet katram lietotājam dažādas atļaujas.
Klientprogrammatūrai var pievienot vairākus lietotāju kontus, un nepieciešamības gadījumā dažādiem lietotājiem var piešķirt dažādas atļaujas.
Veiciet šo uzdevumu, lai pievienotu lietotāja kontu.
Darbības
Lietotāja konts, kuru reģistrējāt, lai pieteiktos programmatūrā, ir iestatīts kā superlietotājs.
-
Atveriet lapu Konta pārvaldība.
-
Noklikšķiniet uz Pievienot lietotāju, lai atvērtu logu Pievienot lietotāju.
-
Nolaižamajā sarakstā atlasiet lietotāja tipu.
-
Administrators
Administratora kontam pēc noklusējuma ir visas atļaujas, un tas var mainīt visu operatoru un savu paroli un atļaujas.
-
Operators
Operatora kontam pēc noklusējuma nav atļauju, un jūs varat tās piešķirt manuāli. Operators var mainīt tikai sava konta paroli.
-
-
Ievadiet lietotājvārdu, paroli un paroles apstiprinājumu pēc vēlēšanās.
Ierīces paroles stiprumu var pārbaudīt automātiski. Mēs ļoti iesakām mainīt paroli pēc saviem ieskatiem (izmantojot vismaz 8 rakstzīmes, ieskaitot vismaz trīs no šādām kategorijām: lielie burti, mazie burti, cipari un speciālās rakstzīmes), lai palielinātu produkta drošību. Mēs arī iesakām regulāri atiestatīt paroli, īpaši augstas drošības sistēmās, kur ikmēneša vai iknedēļas atiestatīšana var labāk aizsargāt produktu.
Par visu paroļu un citu drošības iestatījumu pareizu konfigurāciju ir atbildīgs uzstādītājs un/vai galalietotājs.
-
Atzīmējiet izvēles rūtiņas, lai piešķirtu atļaujas izveidotajam lietotājam.
-
Pēc izvēles: Nolaižamajā sarakstā Kopēt no atlasiet lietotāju, lai kopētu atlasītā lietotāja atļaujas.
-
Pēc izvēles: Noklikšķiniet uz Noklusējuma atļauja, lai atjaunotu šī lietotāja noklusējuma atļaujas.
-
Noklikšķiniet uz Saglabāt.
Klientprogrammatūrai var pievienot līdz 50 lietotāju kontiem.
Pēc lietotāja konta veiksmīgas izveidošanas tas tiek pievienots lietotāju sarakstam lapā Konta pārvaldība.
-
Pēc izvēles: Pēc lietotāja konta izveidošanas veiciet šādas darbības.
Darbība Apraksts Rediģēt lietotāju Sarakstā atlasiet lietotāju un noklikšķiniet uz Rediģēt lietotāju, lai rediģētu lietotāja informāciju. Var rediģēt tikai superlietotāja paroli. Dzēst lietotāju Sarakstā atlasiet lietotāju un noklikšķiniet uz Dzēst lietotāju. Superlietotāju nevar dzēst. Kopēt uz Superlietotājam un administratoram varat noklikšķināt uz Kopēt uz, lai kopētu atļaujas citiem lietotājiem.
Guarding Vision Palīdzības centrs