Slett sone
Du kan slette en bestemt sone fra en sikkerhetssentral.
Du kan slette en bestemt sone fra en sikkerhetssentral.
-
På enhetslisten trykker du på tilkoblingsstatusikonet til høyre for sikkerhetssentralen for å gå til Partisjon-siden.
-
Valgfritt: Hvis enheten inneholder mer enn én partisjon, trykker du på partisjonsnavnet øverst på siden for å bytte partisjon.
-
Velg sone og trykk på
for å gå til Innstillinger-siden. -
Trykk på Mer > Slett for å slette sonen.
Aktiver stemmemelding
For et sikkerhetskontrollpanel gir stemmemeldingen deg informasjon om systemoperasjoner eller utløste alarmer.
Administrasjon av ansiktsdata
For DeepinMind-serveren på samme lokale nettverk som mobilklienten kan du administrere ansiktsdataene som er lagret i den via mobilklienten. Ansiktsdata kan brukes…
Guarding Vision Hjelpsenter