Del en bestemt enhet via QR-koden
Du kan dele en bestemt enhet med en annen Guarding Vision-bruker via enhetens QR-kode. Du kan også angi enhetstillatelsene som gis til mottakeren, for å…
Du kan dele en bestemt enhet med en annen Guarding Vision-bruker via enhetens QR-kode. Du kan også angi enhetstillatelsene som gis til mottakeren, for å bestemme hvilke operasjoner vedkommende kan utføre på enheten.
-
Gå til Mottaker-siden.
Alternativ Beskrivelse Alternativ 1 Trykk på
> Del enhet > Del enhet.Alternativ 2 Trykk på
for å vise enhetslistesiden i listevisning. Sveip navnet på ønsket enhet mot venstre, og trykk deretter på
.Alternativ 3 Trykk på
for å vise enhetslistesiden i miniatyrbildevisning. Trykk på
.Alternativ 3 Gå til Direktevisning-siden. Merk: Se Start og stopp direktevisning for detaljer om hvordan du går til Direktevisning-siden. Velg et direktevisningsvindu, og trykk deretter på
. Trykk på Del.Alternativ 4 For sikkerhetssentral trykker du på enheten på enhetslistesiden for å gå til siden med enhetsdetaljer, og trykker deretter på
.Du går til Mottaker-siden.
-
Trykk på Del via QR-kode og velg deretter en enhet (om nødvendig) for å gå til Del via QR-kode-siden.
-
Sveip opp for å vise hele QR-koden.
-
La mottakeren bruke Guarding Vision-mobilklienten til å skanne QR-koden.
Mottakeren må sende en delingsforespørsel for enheten til deg. Etterpå mottar du et varsel om forespørselen på mobilklienten din.
-
Trykk på Vis i varselet for å se detaljene i forespørselen.
-
Angi enhetstillatelser for mottakeren.
-
Merk av for Alle tillatelser for å gi alle tilgjengelige tillatelser til mottakeren.
-
Trykk på
, velg deretter tillatelse(r) for å gi den/de valgte til mottakeren, og trykk til slutt på
.
-
-
Trykk på Godta.
Enheten deles med mottakeren. Og vedkommende vil kunne se enheten i enhetslisten på sin Guarding Vision-konto.
-
Valgfritt: Rediger enhetstillatelsene.
-
Gå til Mer > Administrer delingsinnstillinger.
-
Trykk på enheten, og rediger deretter enhetstillatelsene som gis til mottakeren.
-
-
Valgfritt: Slett mottakerkontoen og all delingsinformasjon.
-
Gå til Mer > Administrer delingsinnstillinger.
-
Trykk på enheten for å gå til Delingsdetaljer-siden, og trykk deretter på Slett.
-
Del enhet
Du kan dele enheter med andre brukere. Deretter kan de få tilgang til enhetene i henhold til tillatelsene du har konfigurert for dem. Du kan også motta…
Del flere enheter ved å skanne mottakerens konto-QR-kode
Du kan dele flere enheter med en annen Guarding Vision-bruker. Du kan også angi enhetstillatelsene som gis til mottakeren, for å bestemme hvilke…
Guarding Vision Hjelpsenter