Kapittel 22 Kontobehandling
Legg til flere brukerkontoer i klientprogramvaren og tildel ulike tillatelser til hver bruker etter behov.
Flere brukerkontoer kan legges til i klientprogramvaren, og du kan tildele ulike tillatelser til forskjellige brukere etter behov.
Utfør denne oppgaven for å legge til en brukerkonto.
Trinn
Brukerkontoen du registrerte for å logge inn i programvaren, er angitt som superbruker.
-
Gå til siden Kontobehandling.
-
Klikk på Legg til bruker for å åpne vinduet Legg til bruker.
-
Velg brukertype fra nedtrekkslisten.
-
Administrator
Administratorkontoen har som standard alle tillatelser og kan endre passord og tillatelser for alle operatører og egne.
-
Operatør
Operatørkontoen har som standard ingen tillatelser, og du kan tildele tillatelsene manuelt. En operatør kan bare endre passordet for sin egen konto.
-
-
Angi brukernavn, passord og bekreft passordet etter ønske.
Passordstyrken for enheten kan kontrolleres automatisk. Vi anbefaler på det sterkeste at du endrer passordet etter eget valg (med minst 8 tegn, inkludert minst tre av følgende kategorier: store bokstaver, små bokstaver, tall og spesialtegn) for å øke sikkerheten til produktet ditt. Vi anbefaler også å tilbakestille passordet regelmessig, spesielt i systemer med høy sikkerhet, der månedlig eller ukentlig tilbakestilling kan beskytte produktet bedre.
Riktig konfigurasjon av alle passord og andre sikkerhetsinnstillinger er installatørens og/eller sluttbrukerens ansvar.
-
Merk av i avmerkingsboksene for å tildele tillatelser til den opprettede brukeren.
-
Valgfritt: Velg en bruker fra nedtrekkslisten Kopier fra for å kopiere tillatelsene til den valgte brukeren.
-
Valgfritt: Klikk på Standardtillatelse for å gjenopprette standardtillatelsene for denne brukeren.
-
Klikk på Lagre.
Det kan legges til opptil 50 brukerkontoer for klientprogramvaren.
Etter at brukerkontoen er opprettet, legges den til i brukerlisten på siden Kontobehandling.
-
Valgfritt: Utfør følgende operasjoner etter at brukerkontoen er opprettet.
Operasjon Beskrivelse Rediger bruker Velg en bruker fra listen og klikk på Rediger bruker for å redigere brukerinformasjonen. Bare passordet til superbrukeren kan redigeres. Slett bruker Velg brukeren fra listen og klikk på Slett bruker. Du kan ikke slette superbrukeren. Kopier til For superbruker og administrator kan du klikke på Kopier til for å kopiere tillatelsene til andre brukere.
Guarding Vision Hjelpsenter