Wznowienie ostatniego podglądu na żywo
Automatycznie przywracaj poprzednią sesję podglądu na żywo podczas otwierania aplikacji
Jeśli włączysz funkcję, ostatni podgląd na żywo zostanie wznowiony za każdym razem, gdy otworzysz aplikację mobilną. Tryb podziału okien i kolejność okien podglądu na żywo (jeśli w trybie wielu okien) również zostaną przywrócone.
Dotknij Więcej > Ustawienia, aby przejść do strony ustawień, a następnie włącz funkcję.
Centrum pomocy Guarding Vision