Włączanie/wyłączanie usługi przechowywania w chmurze dla kanału
Dowiedz się, jak zarządzać usługą przechowywania w chmurze dla określonych kanałów urządzeń i wyświetlać szczegóły pakietu usług.
Możesz włączyć/wyłączyć usługę przechowywania w chmurze dla określonego kanału urządzenia obsługującego przechowywanie nagrań wideo w chmurze. Możesz również wyświetlić szczegóły pakietu usług przechowywania w chmurze, w tym typ pakietu usług, okres obowiązywania i status (aktywowany lub wygasły).
Kroki
-
Otwórz stronę ustawień urządzenia w jeden z następujących sposobów:
-
Na stronie listy urządzeń, jeśli strona jest w trybie listy, przesuń nazwę urządzenia w lewo i dotknij ikony ustawień
. -
Na stronie listy urządzeń, jeśli strona jest w trybie miniatur, dotknij nazwy urządzenia lub dotknij ikony więcej opcji.
-
Na stronie podglądu na żywo dotknij ikony menu, a następnie dotknij Ustawienia.
-
-
Dotknij Przechowywanie w chmurze, aby przejść do strony Przechowywanie w chmurze.
-
Włącz/wyłącz przełącznik, aby włączyć/wyłączyć usługę przechowywania w chmurze dla określonego kanału.
Co możesz wyświetlić
Na stronie Przechowywanie w chmurze możesz wyświetlić następujące informacje o usłudze przechowywania w chmurze:
- Typ pakietu usług: Typ zakupionego pakietu przechowywania w chmurze
- Okres obowiązywania: Data rozpoczęcia i zakończenia usługi
- Status: Czy usługa jest aktywowana, czy wygasła
Centrum pomocy Guarding Vision