Przywracanie ustawień domyślnych
Przywróć rejestrator sieciowego wideo do fabrycznych ustawień domyślnych, korzystając z opcji Proste przywracanie, Ustawienia fabryczne lub Przywróć do nieaktywnego.
Kroki
- Kliknij ikonę w prawym górnym rogu.
- Wybierz typ przywracania.
- Proste przywracanie: Przywraca wszystkie parametry, z wyjątkiem sieci (w tym adres IP, maskę podsieci, bramę, MTU, tryb pracy NIC, trasę domyślną, port serwera itp.) i parametrów konta użytkownika, do fabrycznych ustawień domyślnych.
- Ustawienia fabryczne: Przywraca wszystkie parametry do fabrycznych ustawień domyślnych.
- Przywróć do nieaktywnego: Przywraca urządzenie do stanu nieaktywnego i pozostawia wszystkie ustawienia bez zmian, z wyjątkiem przywrócenia kont użytkowników.
- Kliknij Tak. Urządzenie zostanie automatycznie ponownie uruchomione.
Centrum pomocy Guarding Vision