Eliminarea camerelor din favorite
Puteți șterge camerele din favorite.
Puteți șterge camerele din favorite.
-
Accesați pagina Editare favorite.
-
Pe pagina cu lista dispozitivelor, dacă pagina este în modul listă, glisați numele favoritului spre stânga și apăsați .
-
Pe pagina cu lista dispozitivelor, dacă pagina este în modul miniatură, apăsați pe favorit.
-
-
Apăsați pe camera pe care doriți să o ștergeți.
-
Apăsați Confirmare în fereastra pop-up pentru a șterge camera.
Adăugarea camerelor la Favorite în timpul vizualizării live
Pe pagina de vizualizare live, puteți adăuga camerele utilizate frecvent la Favorite pentru a le accesa cu ușurință
Partajare dispozitiv
Puteți partaja dispozitive cu alți utilizatori. Ulterior, aceștia pot accesa dispozitivele în funcție de permisiunile pe care le-ați configurat pentru ei. Puteți, de asemenea, primi…
Centru de ajutor Guarding Vision