Partajarea mai multor dispozitive prin scanarea codului QR al contului destinatarului
Puteți partaja mai multe dispozitive cu un alt utilizator Guarding Vision. De asemenea, puteți seta permisiunile dispozitivului acordate destinatarului pentru a determina ce…
Puteți partaja mai multe dispozitive cu un alt utilizator Guarding Vision. De asemenea, puteți seta permisiunile dispozitivului acordate destinatarului pentru a determina ce operațiuni poate efectua acesta asupra dispozitivului.
-
Accesați pagina Destinatar.
Opțiune Descriere Opțiunea 1 Atingeți
> Partajare dispozitiv > Partajare dispozitiv.Opțiunea 2 Atingeți
pentru a afișa pagina cu lista de dispozitive în modul listă. Glisați numele dispozitivului dorit spre stânga, apoi atingeți
.Opțiunea 3 Atingeți
pentru a afișa pagina cu lista de dispozitive în modul miniatură. Atingeți
.Opțiunea 3 Accesați pagina de vizualizare live. Notă: Pentru detalii despre cum să accesați pagina de vizualizare live, consultați Pornirea și oprirea vizualizării live. Selectați o fereastră de vizualizare live și apoi atingeți
. Atingeți Partajare.Opțiunea 4 Pentru panoul de control de securitate, atingeți dispozitivul pe pagina cu lista de dispozitive pentru a accesa pagina cu detaliile dispozitivului și apoi atingeți
. -
Atingeți Scanare cod QR.
-
Scanați codul QR al contului destinatarului.
Contul destinatarului va fi afișat în lista de conturi și va fi selectat automat.
Destinatarul poate accesa Mai multe > Gestionare cont > Codul meu QR pe aplicația mobilă pentru a obține codul QR al contului său.
-
Selectați dispozitivele, apoi atingeți Următorul.
Pentru dispozitivele asociate cu mai multe camere, puteți selecta camerele pentru partajare.
-
Configurați permisiunile pentru dispozitivele care urmează să fie partajate.
-
Bifați Toate permisiunile pe pagina Detalii partajare pentru a selecta toate permisiunile.
-
Atingeți dispozitivul afișat pe pagina Detalii partajare, apoi selectați permisiunile și atingeți
.
De exemplu, dacă selectați Vizualizare live și Redare de la distanță, destinatarul va avea permisiunile de a vizualiza videoclipul live și de a reda înregistrările video ale dispozitivului.
-
-
Atingeți Finalizare pentru a finaliza partajarea.
O notificare despre partajare va apărea pe aplicația mobilă a destinatarului. Acesta poate atinge mesajul și apoi poate accepta sau respinge dispozitivul partajat.
-
Opțional: Atingeți contul din lista de conturi din istoric și apoi atingeți Ștergere pentru a șterge contul destinatarului și toate informațiile de partajare.
Partajarea unui anumit dispozitiv prin codul său QR
Puteți partaja un anumit dispozitiv cu un alt utilizator Guarding Vision prin codul QR al dispozitivului. De asemenea, puteți seta permisiunile dispozitivului acordate destinatarului pentru a…
Video
Cu aplicația mobilă, puteți vizualiza de la distanță videoclipurile live ale dispozitivelor de codare adăugate (de exemplu, camere) și puteți reda înregistrările acestora.
Centru de ajutor Guarding Vision