Reluați ultima vizualizare live
Dacă activați funcția, ultima vizualizare live va fi reluată de fiecare dată când intrați în Clientul Mobile. Modul de împărțire a ferestrei și secvența ferestrelor de vizualizare live…
Dacă activați funcția, ultima vizualizare live va fi reluată de fiecare dată când intrați în Clientul Mobile. Modul de împărțire a ferestrei și secvența ferestrelor de vizualizare live (în modul cu mai multe ferestre) vor fi, de asemenea, restaurate.
Atingeți Mai mult > Setări pentru a accesa pagina Setări, apoi activați funcția.
Vizualizare live flotantă
Dacă activați această funcție, ferestrele de vizualizare live flotante vor fi afișate pe pagina cu lista de dispozitive atunci când selectați unul sau mai multe dispozitive. Puteți previzualiza…
Modul tabletă
Dacă Mobile Client este instalat pe o tabletă, puteți activa modul tabletă pentru ca interfețele să fie afișate implicit în modul peisaj.
Centru de ajutor Guarding Vision