Dezlegarea dispozitivului de contul său original
Aflați cum să dezlegați un dispozitiv de un alt cont înainte de a-l adăuga la al dumneavoastră
Când adăugați un dispozitiv prin scanarea codului QR sau a domeniului Guarding Vision, dacă rezultatul arată că dispozitivul a fost adăugat la un alt cont, trebuie să îl dezlegați de acel cont înainte de a-l putea adăuga la contul dumneavoastră.
Asigurați-vă că dispozitivul și telefonul pe care rulează clientul mobil se află în aceeași rețea locală.
Pași
Pasul 1. Adăugați dispozitivul prin scanarea codului QR sau a domeniului Guarding Vision.
Consultați Adăugarea unui dispozitiv prin domeniul Guarding Vision sau Adăugarea dispozitivului(-elor) prin scanarea codului QR pentru detalii.
Pasul 2. Pe pagina Rezultat, atingeți Dezlegare dispozitiv pentru a începe dezlegarea dispozitivului de contul său.
Pasul 3. Opțional: În cazul în care apare o excepție de rețea, efectuați următoarele operațiuni.
- Atingeți Conectare la Wi-Fi pentru a conecta telefonul la rețeaua Wi-Fi și asigurați-vă că dispozitivul se află în aceeași rețea locală cu telefonul.
- Atingeți Sau puteți dezlega dispozitivul de contul său în GUI local pentru a dezlega dispozitivul prin intermediul GUI-ului local.
Dezlegarea dispozitivului prin intermediul GUI-ului local trebuie să fie suportată de dispozitiv.
Pasul 4. Pe pagina Dezlegare dispozitiv, introduceți parola dispozitivului și codul de verificare afișat pe imagine.
Pasul 5. Atingeți Finalizare.
Centru de ajutor Guarding Vision