Reluare vizualizare live anterioară
Restaurați automat sesiunea anterioară de vizualizare live la deschiderea aplicației
Dacă activați funcția, cea mai recentă vizualizare live va fi reluată de fiecare dată când intrați în clientul mobil. Modul de împărțire a ferestrei și secvența ferestrelor de vizualizare live (dacă este în mod ferestre multiple) vor fi, de asemenea, restaurate.
Atingeți Mai multe > Setări pentru a accesa pagina Setări, apoi activați funcția.
Centru de ajutor Guarding Vision