Pridanie používateľa
Superpoužívatelia a správcovia môžu v softvéri klienta Guarding Vision pridávať nové používateľské kontá a priraďovať oprávnenia.
Superpoužívateľ a správca môžu pridávať nových používateľov a v prípade potreby priradiť rôznym používateľom rôzne oprávnenia.
Vykonaním tejto úlohy pridáte používateľské konto.
Používateľské konto, ktoré ste zaregistrovali na prihlásenie do softvéru, je nastavené ako superpoužívateľ.
Kroky
-
Prejdite do modulu Správa používateľov.
-
Kliknutím na Pridať používateľa zobrazíte oblasť s informáciami o používateľovi.
-
Z rozbaľovacieho zoznamu vyberte typ používateľa.
- Správca: Konto správcu má štandardne všetky oprávnenia a môže meniť heslá a oprávnenia všetkých operátorov aj svoje vlastné.
- Operátor: Konto operátora nemá štandardne žiadne oprávnenia a oprávnenia mu môžete priradiť manuálne. Operátor môže meniť iba heslá svojho vlastného konta a kont, ktoré sám pridal.
-
Podľa potreby zadajte meno používateľa, heslo a potvrdenie hesla.
Silu hesla zariadenia možno automaticky skontrolovať. Dôrazne odporúčame, aby ste si heslo zmenili podľa vlastného výberu (s použitím minimálne 8 znakov vrátane aspoň troch z nasledujúcich kategórií: veľké písmená, malé písmená, číslice a špeciálne znaky), aby ste zvýšili bezpečnosť svojho produktu. Odporúčame tiež heslo pravidelne meniť; najmä v systémoch s vysokou bezpečnosťou môže mesačná alebo týždenná zmena hesla váš produkt lepšie ochrániť.
Za správnu konfiguráciu všetkých hesiel a ostatných bezpečnostných nastavení zodpovedá inštalatér a/alebo koncový používateľ.
-
Začiarknutím políčok priradíte oprávnenia vytvorenému používateľovi.
-
Voliteľné: Kliknutím na Predvolená hodnota obnovíte predvolené oprávnenia tohto používateľa.
-
Kliknite na Uložiť.
Pre softvér klienta možno pridať až 50 používateľských kont.
Po úspešnom vytvorení používateľského konta sa konto pridá do zoznamu používateľov na stránke Správa kont.
-
Voliteľné: Po vytvorení používateľského konta vykonajte nasledujúce operácie.
Operácia Popis Upraviť používateľa Kliknutím na používateľa v zozname upravíte informácie o používateľovi. (Upraviť možno iba heslo superpoužívateľa.) Odstrániť používateľa Vyberte používateľa zo zoznamu a kliknite na Odstrániť používateľa. (Superpoužívateľa nemožno odstrániť.)
Centrum pomoci Guarding Vision