LogoGuarding Vision Центар за помоћ
LogoGuarding Vision Центар за помоћ
Веб страница - Почетна страница
iOS мобилни клијент
Правне информацијеКонвенције симбола
Преглед
Избор региона при prvom покретању
Режим посетиоца
Регистрација
Управљање уређајима
Управљање омиљенима
Додавање камера у Омиљене са почетне страницеДодавање камера у Омиљене током живог приказаУклањање камера из омиљених
Дељење уређаја
Видео
Контрола приступа
Контрола безбедности
Управљање подацима лица
Видеоинтерфон
Обавештење
Остале функције
Подешавања система
Ресетовање лозинке DVR-а или NVR-а преко мобилног клијента
Android мобилни клијентУправљање омиљенима

Уклањање камера из омиљених

Можете брисати камере из омиљених.

Можете брисати камере из омиљених.

  1. Отворите страницу за уређивање омиљених.

    • На страници са листом уређаја, ако је страница у режиму листе, превуците назив омиљене ставке улево и додирните .

      Снимак екрана
    • На страници са листом уређаја, ако је страница у режиму сличица, додирните омиљену ставку.

      Снимак екрана
  2. Додирните камеру коју желите да избришете.

  3. Додирните Потврди у искачућем прозору да бисте избрисали камеру.

Додавање камера у Омиљене током живог приказа

На страници живог приказа можете додати често коришћене камере у Омиљене како бисте им лакше приступали

Дељење уређаја

Можете делити уређаје са другим корисницима. Након тога, они могу приступити уређајима у складу са дозволама које сте им конфигурисали. Такође можете примати…