Брисање групе
Избришите групу и ресурсе које садржи из десктоп клијента Guarding Vision када вам више нису потребни.
Можете избрисати групу ако је потребно.
Пратите следеће кораке за брисање групе.
Кораци
-
Кликните на Управљање уређајима → Група да бисте отворили страницу за управљање групама.
-
Избришите групу.
- Изаберите групу и кликните на икону за брисање.
- Померите миш на групу и кликните на икону за брисање.
Изабрана група и ресурси у њој биће избрисани.
Guarding Vision Центар за помоћ