Återuppta senaste direktvisning
Återställ automatiskt din tidigare direktvisningssession när du öppnar appen
Om du aktiverar funktionen kommer den senaste direktvisningen att återupptas varje gång du öppnar mobilklienten. Fönsterindelningsläget och direktvisningsfönstrens ordning (om i flerfönsterläge) kommer också att återställas.
Tryck på Mer > Inställningar för att öppna inställningssidan och aktivera sedan funktionen.
Guarding Vision Hjälpcenter