Lägg till användare
Superanvändare och administratörer kan lägga till nya användarkonton och tilldela behörigheter i programvaran Guarding Vision Client.
Superanvändaren och administratören kan lägga till nya användare och tilldela olika behörigheter till olika användare vid behov.
Utför denna uppgift för att lägga till ett användarkonto.
Användarkontot som du registrerade för att logga in i programvaran är inställt som superanvändare.
Steg
-
Gå till modulen Användarhantering.
-
Klicka på Lägg till användare för att visa området med användarinformation.
-
Välj användartyp i rullgardinsmenyn.
- Administratör: Administratörskontot har som standard alla behörigheter och kan ändra lösenord och behörigheter för alla operatörer och sina egna.
- Operatör: Operatörskontot har som standard inga behörigheter och du kan tilldela behörigheterna manuellt. En operatör kan endast ändra lösenordet för sitt eget konto och de konton som operatören själv har lagt till.
-
Ange användarnamn, lösenord och bekräfta lösenordet efter önskemål.
Lösenordsstyrkan för enheten kan kontrolleras automatiskt. Vi rekommenderar starkt att du ändrar lösenordet efter eget val (med minst 8 tecken, inklusive minst tre av följande kategorier: versaler, gemener, siffror och specialtecken) för att öka säkerheten för din produkt. Vi rekommenderar också att du återställer lösenordet regelbundet, särskilt i system med hög säkerhet, där månadsvis eller veckovis återställning kan skydda din produkt bättre.
Korrekt konfiguration av alla lösenord och andra säkerhetsinställningar är installatörens och/eller slutanvändarens ansvar.
-
Markera kryssrutorna för att tilldela behörigheter till den skapade användaren.
-
Valfritt: Klicka på Standardvärde för att återställa standardbehörigheterna för den här användaren.
-
Klicka på Spara.
Upp till 50 användarkonton kan läggas till för klientprogramvaran.
När användarkontot har skapats läggs det till i användarlistan på sidan Kontohantering.
-
Valfritt: Utför följande åtgärder efter att användarkontot har skapats.
Åtgärd Beskrivning Redigera användare Klicka på en användare i listan för att redigera användarinformationen. (Endast superanvändarens lösenord kan redigeras.) Ta bort användare Välj användaren i listan och klicka på Ta bort användare. (Du kan inte ta bort superanvändaren.)
Guarding Vision Hjälpcenter