LogoЦентр допомоги Guarding Vision
LogoЦентр допомоги Guarding Vision
Веб-сайт - Головна сторінка
Мобільний клієнт iOS
Правова інформаціяУмовні позначення
Огляд
Вибір регіону під час першого запуску
Режим відвідувача
Реєстрація
Керування пристроями
Керування вибраним
Додавання камер до Обраного з головної сторінкиДодавання камер до обраного під час перегляду в реальному часіВидалення камер із вибраного
Поділитися пристроєм
Відео
Контроль доступу
Керування безпекою
Управління даними обличчя
Відеодомофон
Сповіщення
Інші функції
Налаштування системи
Скидання пароля DVR або NVR через мобільний клієнт
Мобільний клієнт AndroidКерування вибраним

Видалення камер із вибраного

Ви можете видаляти камери з вибраного.

Ви можете видаляти камери з вибраного.

  1. Перейдіть на сторінку редагування вибраного.

    • На сторінці списку пристроїв у режимі списку змахніть назву вибраного вліво та торкніться .

      Знімок екрана
    • На сторінці списку пристроїв у режимі мініатюр торкніться вибраного.

      Знімок екрана
  2. Торкніться камери, яку потрібно видалити.

  3. Торкніться Підтвердити у спливаючому вікні, щоб видалити камеру.

Додавання камер до обраного під час перегляду в реальному часі

На сторінці перегляду в реальному часі ви можете додавати часто використовувані камери до обраного, щоб мати до них зручний доступ

Спільний доступ до пристрою

Ви можете надавати спільний доступ до пристроїв іншим користувачам. Після цього вони зможуть отримувати доступ до пристроїв відповідно до налаштованих вами дозволів. Ви також можете отримувати…