Indstil optagelsesplan
Konfigurer automatiske optagelsesplaner for enhedskanaler
Du kan indstille en optagelsesplan for kanalerne på den tilføjede enhed for at starte automatisk optagelse.
Trin
-
Gå til enhedens indstillingsside.
- I listevisning, swipe enhedsnavnet til venstre og tryk på
. - I miniaturevisning, tryk på enhedsnavnet, eller tryk på
. - På Live View-siden, tryk på
, og tryk derefter på Indstillinger.
For mere information om hvordan du går til Live View-siden, se Start og stop Live View.
- I listevisning, swipe enhedsnavnet til venstre og tryk på
-
Gå til siden Fjernstyring.
- Hvis enheden er tilføjet via IP/Domæne, tryk på
, og tryk derefter på Fjernstyring.
For mere information om hvordan du tilføjer en enhed via IP/Domæne, se Tilføj enhed via IP/Domæne.
- Hvis enheden er tilføjet med andre metoder, tryk på Fjernstyring på indstillingssiden.
Du bør indstille DDNS før dette trin. For detaljer, se Indstil DDNS.
- Hvis enheden er tilføjet via IP/Domæne, tryk på
-
Tryk på Optagelsesplan for at gå til siden Optagelsesplan.
-
Hvis din enhed har flere kanaler, vælg en kanal.
-
Aktivér Optagelsesplan.
-
Vælg en dag i ugen for at indstille tidsperioder for optagelse.
-
Indstil tidsperioden og optagelsestypen, og tryk på
.
| Optagelsestype | Beskrivelse |
|---|---|
| Kontinuerlig | Automatisk optagelse i henhold til planen. |
| Bevægelsesdetektion | Optagelse udløst af bevægelsesdetektion. |
| Alarm | Optagelse udløst af alarmindgang. |
| Bevægelsesdetektion eller Alarm | Optagelse udløst af bevægelsesdetektion eller alarmindgang. |
| Bevægelsesdetektion og Alarm | Optagelse udløst af bevægelsesdetektion og alarmindgang. |
| Begivenhed | Optagelse udløst af begivenhed. |
Du kan også indstille optagelsestypen til detaljeret begivenhedstype, afhængigt af om din enhed understøtter det. For detaljer, se brugermanualen til din enhed.
Du kan indstille op til 8 tidsperioder for én dag. Tidsperioder må ikke overlappe.
-
Valgfrit: Tryk på Kopiér til for at kopiere indstillingerne til andre dage i ugen.
-
Valgfrit: Tryk på Slet alle for at slette alle tidsperioder.
-
Tryk på
for at gemme indstillingerne.
Guarding Vision Hjælpecenter