Slet gruppe
Slet en gruppe og de ressourcer, den indeholder, fra Guarding Vision-desktopklienten, når du ikke længere har brug for den.
Du kan slette gruppen, hvis det er nødvendigt.
Følg nedenstående trin for at slette gruppen.
Trin
-
Klik på Enhedsstyring → Gruppe for at åbne siden til gruppestyring.
-
Slet gruppen.
- Vælg gruppen, og klik på sletningsikonet.
- Flyt musen hen over gruppen, og klik på sletningsikonet.
Den valgte gruppe og ressourcerne i den vil blive slettet.
Guarding Vision Hjælpecenter