Fjern kanal fra gruppe
Fjern tilføjede kodningskanaler fra en gruppe, enkeltvis eller alle på én gang, i Guarding Vision-klienten.
Du kan fjerne de tilføjede kanaler fra gruppen.
Følg trinene nedenfor for at fjerne de tilføjede kanaler fra gruppen. Her bruger vi en kodningskanal som eksempel.
Fremgangsmåde
-
Klik på Enhedsadministration → Gruppe for at åbne siden til gruppeadministration.
Alle de tilføjede grupper vises til venstre.
-
Klik på Kodningskanal i gruppen.
De kodningskanaler, der er importeret til gruppen, vises.
-
Vælg kodningskanalen, og klik på Slet for at fjerne kameraet fra gruppen.
-
Valgfrit: Fjern alle kodningskanaler fra gruppen.
-
Klik på Importér.
Alle grupper og kodningskanalerne i grupperne vises.
-
Flyt markøren hen til gruppen.
-
Klik i nærheden af gruppenavnet for at fjerne alle kameraer fra gruppen.
-
Guarding Vision Hjælpecenter