حذف گروه
وقتی دیگر به گروه نیاز ندارید، آن را به همراه منابع موجود در آن از کلاینت دسکتاپ Guarding Vision حذف کنید.
در صورت نیاز میتوانید گروه را حذف کنید.
برای حذف گروه، مراحل زیر را دنبال کنید.
مراحل
-
روی مدیریت دستگاه ← گروه کلیک کنید تا وارد صفحه مدیریت گروه شوید.
-
گروه را حذف کنید.
- گروه را انتخاب کرده و روی نماد حذف کلیک کنید.
- ماوس را به روی گروه ببرید و روی نماد حذف کلیک کنید.
گروه انتخابشده و منابع موجود در آن حذف خواهند شد.
مرکز راهنمای Guarding Vision