Logoمرکز راهنمای Guarding Vision
Logoمرکز راهنمای Guarding Vision
وب‌سایت - صفحه اصلی
کلاینت موبایل iOS
نمای کلی
فصل ۲ مدیریت سرویس
ثبت‌نام و ورود کاربر
مدیریت دستگاه
مدیریت گروه‌ها
افزودن گروهوارد کردن منابع به گروهویرایش پارامترهای کانالحذف کانال از گروهحذف گروه
Cloud P2P
نمای زنده
پیکربندی فضای ذخیره‌سازی از راه دور
پخش از راه دور
دانلود فایل‌های ویدیویی
پیکربندی رویدادها
مرکز رویدادها
مدیریت نقشه‌ها
هدایت جریان ویدیو از طریق سرور رسانه استریم
دیوار ویدیویی
آمار
بازیابی داده‌ها
داشبورد AI
پنل کنترل امنیتی
پنل کنترل Pyronix
مدیریت اشخاص
کنترل دسترسی
حضور و غیاب
آیفون تصویری
مشاهده هشدار مقایسه تصویر چهره
مدیریت توپولوژی
فصل ۱۹ جستجوی گزارش
مدیریت کاربران
فصل ۲۲ مدیریت حساب‌ها
پیکربندی سیستم
فصل ۲۲ عملیات و نگهداری
راهنمای کاربرکلاینت دسکتاپمدیریت گروه‌ها

حذف کانال از گروه

کانال‌های رمزگذاری افزوده‌شده را به‌صورت تکی یا همگی با هم در کلاینت Guarding Vision از یک گروه حذف کنید.

می‌توانید کانال‌های افزوده‌شده را از گروه حذف کنید.

برای حذف کانال‌های افزوده‌شده از گروه، مراحل زیر را انجام دهید. در اینجا کانال رمزگذاری را به‌عنوان نمونه در نظر می‌گیریم.

مراحل

  1. روی مدیریت دستگاه ← گروه کلیک کنید تا وارد صفحه مدیریت گروه شوید.

    همه گروه‌های افزوده‌شده در سمت چپ نمایش داده می‌شوند.

  2. روی کانال رمزگذاری در گروه کلیک کنید.

    کانال‌های رمزگذاری واردشده به گروه نمایش داده می‌شوند.

  3. کانال رمزگذاری را انتخاب کرده و روی حذف کلیک کنید تا دوربین از گروه حذف شود.

  4. اختیاری: همه کانال‌های رمزگذاری را از گروه حذف کنید.

    1. روی وارد کردن کلیک کنید.

      همه گروه‌ها و کانال‌های رمزگذاری موجود در گروه‌ها نمایش داده می‌شوند.

    2. ماوس را به روی گروه ببرید.

    3. در نزدیکی نام گروه کلیک کنید تا همه دوربین‌ها از گروه حذف شوند.

ویرایش پارامترهای کانال

نام، نوع جریان، نوع پروتکل و سایر پارامترهای کانال‌های وارد شده به یک گروه در کلاینت Guarding Vision را ویرایش کنید.

حذف گروه

وقتی دیگر به گروه نیاز ندارید، آن را به همراه منابع موجود در آن از کلاینت دسکتاپ Guarding Vision حذف کنید.

فهرست مطالب

مراحل