LogoGuarding Vision Centar za pomoć
LogoGuarding Vision Centar za pomoć
Web stranica - Početna stranica
Mobilni klijent za iOS
Pregled
Poglavlje 2 Upravljanje uslugama
Registracija i prijava korisnika
Upravljanje uređajima
Upravljanje grupama
Dodavanje grupeUvoz resursa u grupuUređivanje parametara kanalaUklanjanje kanala iz grupeBrisanje grupe
Cloud P2P
Prikaz uživo
Konfiguracija udaljene pohrane
Daljinska reprodukcija
Preuzimanje videodatoteka
Konfiguracija događaja
Centar događaja
Upravljanje kartama
Prosljeđivanje videostreama putem streaming medijskog poslužitelja
Videozid
Statistika
Dohvaćanje podataka
AI nadzorna ploča
Sigurnosna upravljačka ploča
Pyronix upravljačka ploča
Upravljanje osobama
Kontrola pristupa
Evidencija radnog vremena
Videoportafon
Pregled alarma usporedbe slika lica
Upravljanje topologijom
Poglavlje 19 Pretraživanje zapisnika
Upravljanje korisnicima
Poglavlje 22 Upravljanje računima
Konfiguracija sustava
Poglavlje 22 Rad i održavanje
Korisnički priručnikKlijent za stolno računaloUpravljanje grupama

Brisanje grupe

Izbrišite grupu i resurse koje sadrži iz desktop klijenta Guarding Vision kada vam više nisu potrebni.

Grupu možete izbrisati po potrebi.

Slijedite sljedeće korake za brisanje grupe.

Koraci

  1. Kliknite Upravljanje uređajima → Grupa kako biste otvorili stranicu za upravljanje grupama.

  2. Izbrišite grupu.

    • Odaberite grupu i kliknite ikonu za brisanje.
    • Premjestite miš na grupu i kliknite ikonu za brisanje.

    Odabrana grupa i resursi u njoj bit će izbrisani.

Uklanjanje kanala iz grupe

Uklonite dodane kanale kodiranja iz grupe, pojedinačno ili sve odjednom, u Guarding Vision klijentu.

Cloud P2P

Registrirajte se i prijavite u Cloud P2P račun u klijentskom softveru kako biste upravljali uređajima koji podržavaju Cloud P2P uslugu.

Sadržaj

Koraci